Hiša Malinska, Malinska-Dubašnica, 100m2

Nepremičnine otok Krk, nepremičnine Krk, Krk hiše, prodaja hiša Krk, Malinska hiše. Nova hiša v območju Malinska od 200 m2 zgrajena na parceli od 350 m2. V pritličju je stanovanje s tremi spalnicami, dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico, shrambo, kopalnico in balkon. V prvem nadstropju ima dva apartmaja, s površino 45 m2 vsakega z eno spalnico, dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico, kopalnico in balkon. Hiša ima veliko podstrešje. Oddaljenost od morja: 2300 m.
Cena 340.000€ (2.572.952 kn)
ID kodak238
Lokacija:
Malinska, Malinska-Dubašnica
Transakcija:
Za prodajo
Tip nepremičnine:
Hiša
Skupno število soba:
4
Cena:
340.000€ (2.572.952 kn)
Površina:
100 m2
Komunalni stroški
  • Telefon
Dovoljenja
  • Energijski razred: Energijski certifikat je v izdelavi
Parkirišče
  • Parkirna mesta: 1
Zaprite na
  • Oddaljenost od morja: 300
Ostalo
  • Leto izgradnje: 2009

Malinska nepremičnine

Zahvaljujoč raznovrstnosti privatne namestitve z katero razpolagajo tukajšnje nepremičnine Malinska je postala zelo znano turistično letovišče. Poleg popularnosti, kateri je vzrok vse pogostejša prodaja nepremičnin Malinska, obalno mesto ki se nahaja v prostranem zalivu ob severozahodni strani otoka Krka, je naselje katero v enaki meri obiskujejo domači in tuji turisti, in to z enim edinim namenom – da uživajo bogastvo edinstvene naravne krajine. Neizogibna destinacija na Kvarneru Malinska nepremičnine za prodajo po najugodnejših cenah nudimo Vam prav mi!
Copyright © 2020 Premium nepremičnine, Vse pravice pridržane
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.