Hiša Malinska, Malinska-Dubašnica, 170m2

Real Estate, otok Krk, prodaja hiše, Malinska. Samostojna hiša v Malinski 170 m2 s parcelo površino 600 m2. Hiša je sestavljena iz kleti, pritličju in nadstropjih. Hiša je razdeljena na dve stanovanjski enoti, vsako z ločenim vhodom. V pritličju bivalni prostor, kuhinja, kopalnica in velika terasa. V prvem nadstropju sta dve spalnici, dve kopalnici, balkon. Lep pogled! Oddaljenost od morja 500 m.
Cena 275.000€ (2.081.064 kn)
ID kodak193
Lokacija:
Malinska, Malinska-Dubašnica
Transakcija:
Za prodajo
Tip nepremičnine:
Hiša
Skupno število soba:
4
Cena:
275.000€ (2.081.064 kn)
Površina:
170 m2
Komunalni stroški
  • Telefon
Dovoljenja
  • Energijski razred: Energijski certifikat je v izdelavi
Parkirišče
  • Parkirna mesta: 1
Zaprite na
  • Oddaljenost od morja: 500
Ostalo
  • Pogled na morje
  • Leto izgradnje: 1985

Malinska nepremičnine

Zahvaljujoč raznovrstnosti privatne namestitve z katero razpolagajo tukajšnje nepremičnine Malinska je postala zelo znano turistično letovišče. Poleg popularnosti, kateri je vzrok vse pogostejša prodaja nepremičnin Malinska, obalno mesto ki se nahaja v prostranem zalivu ob severozahodni strani otoka Krka, je naselje katero v enaki meri obiskujejo domači in tuji turisti, in to z enim edinim namenom – da uživajo bogastvo edinstvene naravne krajine. Neizogibna destinacija na Kvarneru Malinska nepremičnine za prodajo po najugodnejših cenah nudimo Vam prav mi!
Copyright © 2020 Premium nepremičnine, Vse pravice pridržane
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.