Kmetijsko zemljišče Kornić, Krk, 2.100m2

Prodaja kmetijskih zemljišč na robu gradbenega območja z oljčnimi nasadi. Površina je 2100 m2, je zelo dostopna in se nahaja ob asfaltni cesti. Zemljišče ima čudovit pogled na morje paonoramski in Punat zaliv. Ustrezno dokumentacijo, možne parcele.
Cena 136.500€ (1.019.603 kn)
ID kodaz279
Lokacija:
Kornić, Krk
Transakcija:
Za prodajo
Tip nepremičnine:
Kmetijsko zemljišče
Cena:
136.500€ (1.019.603 kn)
Površina:
2.100 m2
Zaprite na
  • Oddaljenost od morja: 400
Ostalo
  • Pogled na morje
  • Vrsta zemljišča: Gospodarstveno

Krk nepremičnine

Nahaja se v sredini Kvarnerskega zaliva, in od vseh jadranskih otokov, Krk je otok z največ naseljenih območjih. Če iščete ugodne nepremičnine Krk je kraj ki ga morate obiskati. Obrnite se nam z zaupanjem, ker naša dolgoletna praksa, ko je vprašanju prodaja nepremičnin Krk razvrsti v najbolj obiskane turistične destinacije na severnem Jadranu. Poiščite popolno hišo na popolni lokaciji! Zahvaljujoč vse večji popularnosti katero z leti dobiva otok Krk nepremičnine za prodajo na tem območju dosegajo rekordno nizke cene in vse večje zanimanje kupcev z celega sveta. 
Copyright © 2020 Premium nekretnine, Vse pravice pridržane
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.