Kmetijsko zemljišče Malinska, Malinska-Dubašnica, 10.110m2

Okolica Malinske, prodaja kmetijskih zemljišč 10 110 m2, ki je v naravi visokih gozdov. Zemlja je ravna in je kot nalašč za gojenje. Nahaja se v bližini oljčnega nasada, le 600 m od morja. Obstajata dve dostopni poti. Prav tako je mogoče kupiti manjši trg: 3 212 m2 z dostopno cesto ali 6 898 m2 z dostopno cesto 11 EUR / m2.

O lokaciji:
Malinska se nahaja v gozdnatem zalivu na zahodni strani otoka Krka. Zaščiten je pred hladnimi vetrovi in ima zelo malo padavin in okoli 260 sončnih dni na leto. Čisto morje in številne privlačne plaže vam omogočajo, da uživate v morju in soncu. Blaga mediteranska klima je postala Malinska zelo priljubljena turistična destinacija in idealno mesto za nakup nepremičnin za počitnice. V naši ponudbi imamo vse od majhnih, udobnih apartmajev do ekskluzivnih vil. Oglejte si našo ponudbo in se z zaupanjem obrnite na nas.
Cena 81.000€ (598.062 kn)
ID koda2882
Lokacija:
Malinska, Malinska-Dubašnica
Transakcija:
Za prodajo
Tip nepremičnine:
Kmetijsko zemljišče
Cena:
81.000€ (598.062 kn)
Površina:
10.110 m2
Dovoljenja
  • Lastniški list
Zaprite na
  • Oddaljenost od morja: 600
Ostalo
  • Vrsta zemljišča: Gospodarstveno

Malinska nepremičnine

Zahvaljujoč raznovrstnosti privatne namestitve z katero razpolagajo tukajšnje nepremičnine Malinska je postala zelo znano turistično letovišče. Poleg popularnosti, kateri je vzrok vse pogostejša prodaja nepremičnin Malinska, obalno mesto ki se nahaja v prostranem zalivu ob severozahodni strani otoka Krka, je naselje katero v enaki meri obiskujejo domači in tuji turisti, in to z enim edinim namenom – da uživajo bogastvo edinstvene naravne krajine. Neizogibna destinacija na Kvarneru Malinska nepremičnine za prodajo po najugodnejših cenah nudimo Vam prav mi!
Copyright © 2019 Premium nekretnine, Vse pravice pridržane