Zemljišče Krk, 14.700m2

Krk območja, kmetijska zemljišča 14 700 m2, s pogledom na morje!

Krk, širšem prostoru, kmetijska zemljišča pravilne oblike, raven teren.Veliko je dostopno cesto, potencial za oljčni nasad, ki se nahaja le 200 metrov od morja.Možnost odstopom priveza za pristanišča. Glede na želje kupcev, morda počistiti deželo, da bi vključena v ceno. Oddaljenost od morja: 200 m.
Cena 206.000€ (1.561.371 kn)
ID kodaz182
Lokacija:
Krk
Transakcija:
Za prodajo
Tip nepremičnine:
Kmetijsko zemljišče
Cena:
206.000€ (1.561.371 kn)
Površina:
14.700 m2
Zaprite na
  • Oddaljenost od morja: 200
Ostalo
  • Pogled na morje
  • Vrsta zemljišča: Gradbeno

Krk nepremičnine

Nahaja se v sredini Kvarnerskega zaliva, in od vseh jadranskih otokov, Krk je otok z največ naseljenih območjih. Če iščete ugodne nepremičnine Krk je kraj ki ga morate obiskati. Obrnite se nam z zaupanjem, ker naša dolgoletna praksa, ko je vprašanju prodaja nepremičnin Krk razvrsti v najbolj obiskane turistične destinacije na severnem Jadranu. Poiščite popolno hišo na popolni lokaciji! Zahvaljujoč vse večji popularnosti katero z leti dobiva otok Krk nepremičnine za prodajo na tem območju dosegajo rekordno nizke cene in vse večje zanimanje kupcev z celega sveta. 
Copyright © 2020 Premium nekretnine, Vse pravice pridržane
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.