Zemljišče Krk, 6.700m2

Krk območja, kmetijska zemljišča 6700 m2 s pogledom na morje, 450 m od plaže
Krk, širše območje, kmetijska zemljišča 6700 m2 pravilno obliko.Zemljišče je dostopno cesto na obeh straneh, in elektrika in voda sta v bližini.Teren je neposredno pot do plaže, ki je le 450 metrov terena ima pogled na morje! / Nepremičnine Krk, Krk nepremičnine, zemljišča Krk, Krk prodaja zemljišča, kmetijska zemljišča, prodaja Krk Premium nepremičnine, Malinska /
Cena 134.000€ (1.016.287 kn)
ID kodaz184
Lokacija:
Krk
Transakcija:
Za prodajo
Tip nepremičnine:
Kmetijsko zemljišče
Cena:
134.000€ (1.016.287 kn)
Površina:
6.700 m2
Komunalni stroški
  • Voda
  • Elektrika
Zaprite na
  • Oddaljenost od morja: 450
Ostalo
  • Pogled na morje
  • Vrsta zemljišča: Gradbeno

Krk nepremičnine

Nahaja se v sredini Kvarnerskega zaliva, in od vseh jadranskih otokov, Krk je otok z največ naseljenih območjih. Če iščete ugodne nepremičnine Krk je kraj ki ga morate obiskati. Obrnite se nam z zaupanjem, ker naša dolgoletna praksa, ko je vprašanju prodaja nepremičnin Krk razvrsti v najbolj obiskane turistične destinacije na severnem Jadranu. Poiščite popolno hišo na popolni lokaciji! Zahvaljujoč vse večji popularnosti katero z leti dobiva otok Krk nepremičnine za prodajo na tem območju dosegajo rekordno nizke cene in vse večje zanimanje kupcev z celega sveta. 
Copyright © 2020 Premium nekretnine, Vse pravice pridržane
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.