Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA - PREMIUM SM d.o.o.

Korištenjem web stranice PREMIUM SM d.o.o. - agencija za posredovanje u prometu nekretnina u Malinskoj (dalje u tekstu: Agencija) smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući politiku privatnosti, politiku korištenja kolačića i opće uvjete poslovanja.

Agencija čini podatke sadržane na ovoj web stranici dostupnim javnosti isključivo u informativne svrhe. Stoga, ulaže velike napore kako bi klijentima pružila pouzdane i točne informacije, te redovno ažurira informacije objavljene na web stranici.

Agencija nastoji da informacije objavljene na web stranici budu točne i potpune u svakom trenutku. Budući da dolazi do učestalih izmjena informacija i kratkih rokova za objavu, moguće su pogreške. Slijedom navedenog, Agencija pridržava pravo izmjene sadržaja objavljenih na ovoj web stranici i uvjeta korištenja web stranice bez obaveze prethodne najave. Agencija ne odgovora za bilo kakvu štetu nastalu navedenim promjenama, ne odgovara ni za kakve posljedice prouzrokovane promjenama sadržaja, niti odgovara za eventualne štete nastale zbog tipografskih pogrešaka i sl.
 
S obzirom na već navedeno, agencija ponovno naglašava da su informacije objavljene na web stranici isključivo informativnog značaja, a za sve druge svrhe, dodatne, konkretnije i detaljnjje informacije i pitanja obratite se direktno agenciji gdje ćemo rada odgovoriti na Vaša pitanja i pomoći kod kupnje savršene nekretnine za Vas ili kod prodaje Vaše nekretnine.
Informacije dostupne na web stranici agencije ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te ste kao posjetitelj web stranice suglasni kako ovu stranicu kao ni agenciju ne smatrate odgovornom za isto.
Agencija se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja web stranice.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici agencije ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka agencije ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu bilo kojoj trećoj strani.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava imatelja prava ove web stranice i podložno je zakonskoj sankciji.

Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno.

Agencija nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja web stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.